Logo
 
Polityka prywatności strony www.sejfyonline.pl
Polityka prywatności strony www.sejfyonline.pl

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.
 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z póŸn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy strony. 

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia. 

Strona nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraŸną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami. 

Nasz serwis posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywnoœci Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomoœć, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszej strony zamieszczamy linki prowadzšce do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartoœć tychże stron, ani za stopień ochrony prywatnoœci realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatnoœci realizowanš przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.
Sejfy | Sejfy do domu | Sejfy do biura
copyright © 2012-2015 Sejfy Online Kraków - autoryzowany dealer produktów KONSMETAL
Sejfy Koliber
 Sejfy meblowe Sejfy biurowe Sejfy na broń
Użytkowanie strony oznacza zgodę na wykorzystywanie pików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Znajdziesz nas w Google+